Idrotter

Donnergymnasiet erbjuder inga idrotter (NIU och/eller RIG)

Individuella val som kan väljas till år 1

Donnergymnasiet erbjuder inga individuella val inför år 1

Språk som kan väljas till år 1

  • Franska: steg 1, 3
  • Jag vill läsa modersmål som språkval
  • Spanska: steg 3
  • Tyska: steg 3

Instrument på Estetiska programmet inriktning Musik

Trombon, Piano/Keyboard, Elgitarr, Gitarr, Bas, Trummor, Trumpet, Saxofon, Sång

Profil

Natur-Musik

OM SKOLAN

På Donnergymnasiet är du som elev alltid i fokus och vi formar våra program för att göra din gymnasietid så betydelsefull som möjligt. Här möts du av engagerande lärare och drivna elever, samtidigt som du rustas med fördjupade kunskaper och breddade perspektiv på vägen mot nästa steg i ditt liv.

Vi tror att en mångsidig utbildning i trygg och inspirerande miljö är en god grund för personlig utveckling. Därför gör vi vårt yttersta för att skapa stimulerande undervisning som väcker nyfikenhet och lusten att lära. Eleverna möter både uppmuntran och utmaningar och vi arbetar aktivt för att stärka deras förmåga att hitta svar genom nya perspektiv och tankebanor.

Besök gärna vår webbplats för mer information, länk finns vid skolans kontaktuppgifter.


Färdighetsprov
Sökande elever till Estetiska programmet och Natur/musik genomför ett färdighetsprov. Färdighetsprovet består av spelprov, gehörsprov, rytmprov och intervju.

Vid spelprovet får du träffa några av musiklärarna och visa dina musikaliska färdigheter på ett eller flera instrument. Du kan också visa upp något som du spelat in hemma. I gehörsprovet får du härma försjungna melodier och i rytmprovet får du härma klappade rytmer. I vår intervju med dig samtalar vi om vem du är och vad du har för drömmar, mål och tankar om dina studier och din framtid.

Du kan söka på följande instrument: sång, piano, bas, gitarr, elgitarr, trummor, saxofon, trumpet, trombon. Om du vill söka på något annat instrument, ber vi dig kontakta skolan.

 

5 utbildningar på skolan ALTERNATIVT liknande utbildningar på andra skolor

karta-google
minuters restid från