Idrotter

Yrkesgymnasiet erbjuder inga idrotter (NIU och/eller RIG)

Individuella val som kan väljas till år 1

Yrkesgymnasiet erbjuder inga individuella val inför år 1

Språk som kan väljas till år 1

Yrkesgymnasiet erbjuder inga språk inför år 1

Instrument på Estetiska programmet inriktning Musik

Yrkesgymnasiet erbjuder inga instrument

Profil

Barnskötare, Kock och servering-lärling, Undersköterska, Elektriker, Golvläggare, Betongarbetare, Målare, Murare, Snickare, Frisör, Kock,kallskänka lärling, Servering lärling, Fordonstekniker, Svetsare, Hotell och konferens

OM SKOLAN

Yrkesgymnasiet är rätt val för dig som vill lära dig ett yrke från grunden i en studieform där du jobbar mycket praktiskt. Minst halva utbildningstiden är du på en arbetsplats tillsammans med en erfaren handledare. Vi söker dig som vill bli framtidens yrkesman eller yrkeskvinna.

Vi har relativt små skolor och vi tycker att trivsel och kvalitet går hand i hand. Vi anstränger oss för att du ska känna att du är i fokus och kunna prestera goda resultat. För dig och din framtid. Vi vågar mer, vi vill mer och vi bryr oss mer. Därför har vi skapat Yrkesgymnasiet som drivs av utbildningsföretaget ThorenGruppen AB. Vi har 12 skolor runt om i landet, från Skellefteå i norr till Malmö i söder. Hösten 2016 öppnade vi dörrarna på vår skola i Göteborg där vi erbjuder 9 nationella program samt introduktionsprogram.

Besök gärna något av våra informationsträffar på vår skola Yrkesgymnasiet Göteborg. För mer information, se yrkesgymnasiet.se/orter/goteborg/

En viktig del av lärandet sker ute på en arbetsplats – din praktikplats. Eleverna gör mer än halva sin skoltid ute på arbetsplatser, vilket motsvarar minst 270 dagar.

På Yrkesgymnasiet har du möjligheten att lära dig ett yrke från grunden och knyta viktiga kontakter på företag. Vi vill göra dig anställningsbar. Dessutom har du möjlighet att få allmän högskolebehörighet om du vill läsa vidare. För att våra elever ska bli ännu mer eftertraktade på arbetsmarknaden erbjuder vi startpaket för körkort på flera av våra program.

karta-google
minuters restid från